Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana arriba la festa de Sant Antoni Abat

La cultura i la tradició seran les principals protagonistes d'aquest cap de setmana, 25 i 26 de febrer, i és que Ripollet recupera la festa de Sant Antoni Abat després de la darrera edició de l'any 2020.

Tornen els cavalls i els carruatges als carrers de Ripollet i és que, després de no haver-se celebrat aquesta festivitat durant els anys 2021 i 2022, enguany es recupera.

Aquest cap de setmana, els carrers de Ripollet s'ompliran de cultura i tradicions amb motiu de la festa de Sant Antoni Abat. La festivitat començarà dissabte, 25 de febrer, a partir de les 10.30 h, amb el pregó al Centre Cultural a càrrec del col·lectiu Anyada, en el seu 75è aniversari. Més tard, es farà l'ofrena floral al monument dels Tres Tombs, amb la música de la Societat Coral "El Vallès". Al migdia, a partir de les 12 h, la plaça del Molí viurà la ballada de sardanes amb la Cobla Sabadell, organitzada per l’Associació Sardanistes de Ripollet, i el ball de gitanes acompanyat de la Cobla Sabadell, a càrrec de la Colla de Gitanes.

Diumenge, 26 de febrer, la jornada s'iniciarà amb l'ofici de Sant Antoni a l'església de Sant Esteve, amb la col·laboració de la Societat Coral "El Vallès". El plat fort tindrà lloc diumenge al migdia amb la comitiva dels Tres Tombs recorrent els carrers de Ripollet i la benedicció dels animals al davant del Centre Parroquial. Els actes finalitzaran, a partir de les 13 h ,amb la presentació de carruatges a la plaça de l'Onze de setembre.

Redacció ripollet.cat - MM