Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amics del Teatre torna diumenge a l'escenari del Centre Parroquial amb l'espectacle "Vine, que xalarem!"

L'obra és un recopilatori d'escenes que ha interpretat l'entitat al llarg dels anys; començarà a les 19 h, i part de la recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

L'entitat Amics del Teatre torna aquest cap de setmana a l'escenari del Centre Parroquial, i ho farà amb una gran festa dedicada al seu públic. El grup teatral interpretarà diumenge 12 de desembre l'espectacle Vine, que xalarem!, un recull de textos, cançons i balls que l'entitat ja ha portat a escena al llarg de la seva trajectòria. L'obra començarà a les 19 hores, i les entrades es podran comprar a taquilla a partir de les 18.15 h. No hi haurà venda anticipada ni butaques numerades. El preu serà únic de 7 euros, i part de la recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

Es tracta d'un espectacle dedicat principalment al públic del Teatre del Centre Parroquial. Tal com va explicar Laia Vilardell, coordinadora de l'espectacle, a l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio, es tracta d'una "iniciativa que va sorgir de tots plegats, després de temps sense contacte amb el públic, volíem compartir amb els espectadors la nostra il·lusió per tornar a pujar als escenaris i especialment al nostre". L'objectiu de l'entitat és distreure, fer riure i plorar al públic durant hora i mitja, amb una recopilació d'escenes interpretades al llarg dels anys. Segons Vilardell, "hi ha, fins i tot, una escena que vam interpretar l'any 1992; tota aquesta feina no hagués estat possible sense la implicació dels membres de l'entitat", assenyala Vilardell.

JS