Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amics del Teatre torna a estrenar "La rambla de les floristes" 22 anys després

L'obra teatral de Josep Maria de Sagarra es podrà gaudir aquest cap de setmana al Centre Parroquial en dues sessions, dissabte a les 21.30 h i diumenge a les 18 h.

El Centre Parroquial acull aquest dissabte, 22 d'octubre, a partir de les 21.30 hores, la representació per part de l'entitat Amics del Teatre de l'obra "La rambla de les floristes", original de Josep Maria de Sagarra. Aquesta és la primera representació de l'obra, que es tornarà a representar l'endemà diumenge, a les 6 de la tarda.

Per a Amics del Teatre, aquesta obra teatral és una estrena a mitges, ja que l'entitat ja va interpretar-la fa 22 anys. "És una obra que no s'havia representat mai en teatre fins aquell moment, sí que s'havia fet una versió per a la televisió amb Rosa Maria Sardà, i la nostra entitat la vam estrenar per primer cop, d'això en fa vint-i-dos anys", recorda Marta Figueras, qui fa dues dècades va interpretar-la com a actriu i ara n'és la seva directora. En les darreres setmanes, Marta Figueras ha dirigit als seus companys en aquest muntatge, molts dels quals ja van pujar a l'escenari fa 22 anys. "Ara la tornem a repetir amb els mateixos actors i actrius que la van fer llavors i cap d'ells no se'n recordava del paper, així que han hagut de tornar a estudiar el guió, i molt", assenyala divertida Marta Figueras.

ripollet-com-info-221020-2-Marta-Figueras-Amics-Teatre.JPG

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Marta Figueras a l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio d'aquest dijous.

JS