Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amics del Teatre comença el curs amb l'estrena de l'obra "El darrer vers"

Les representacions són aquest dissabte, 16 de setembre, a les 21 h, i diumenge, 17 de setembre, a les 18 h. Les entrades anticipades es poden comprar al web amicsdelteatre.cat, i la sessió de diumenge acabarà amb un teatre fòrum amb una doctora experta en el càncer d'ovaris.

L'entitat Amics del Teatre comença un nou curs en plena forma i estrena aquest cap de setmana l'obra teatral El darrer vers. Es tracta d'una adaptació traduïda al català pel mateix director de la representació, en Jordi Rodríguez. L'obra original Wit de la dramaturga estatunidenca Margaret Edson es va endur el premi Pulitzer l'any 1998. El text analitza les darreres dues hores de vida d'una malalta de càncer terminal, l'experta en literatura Vivian Bearing, qui a partir d'aquest enfrontament amb la idea de la seva pròpia mort, redescobrirà la vida.

Les representacions de l'obra El darrer vers seran aquest dissabte, 16 de setembre, a les 21 h, i diumenge, 17 de setembre, a les 18 h, al Centre Parroquial. Les entrades es poden comprar anticipadament a la pàgina web amicsdelteatre.cat. L'entitat ha avançat que, en acabar la sessió de diumenge, els assistents podran gaudir d'un teatre fòrum moderat per Joana Raja, on hi serà present la Dra. Barretina, vicepresidenta del grup GEICO (Grup Espanyol d'Investigació del Càncer d'Ovari).

Redacció ripollet.cat - JS