Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alerta sanitària sobre dos productes de cosmètica dental

Ambdós productes no compleixen amb el Reglament (CE) 1223/2009, que determina que no es poden superar la quantitat de 0,1% de peròxid d'hidrogen. Per resoldre qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a controlfarmaceutic.salut@gencat.cat.

Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s'ha emès una alerta sobre dos productes de cosmètica dental, pels quals l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris ha ordenat, com a mesura cautelar, la retirada del producte de la venda per internet.

Es tracta dels següents productes:

- Dental Bleaching System Oral Gel

- Teeth Whitening Pen

Ambdós productes no compleixen amb el Reglament (CE) 1223/2009, que determina les substàncies que no podran contenir els productes cosmètics excepte amb les restriccions establertes, i que determina que no es poden superar la quantitat de 0,1% de peròxid d'hidrogen.

Es recomana als consumidors no adquirir cap unitat d'aquest producte i, en cas de disposar-ne, deixar d'utilitzar-la de manera immediata; també es recomana als establiments immobilitzar i cessar la comercialització d'aquest producte de manera immediata, i contactar amb el proveïdor d'aquest producte per gestionar la devolució de les unitats que es disposin.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a controlfarmaceutic.salut@gencat.cat, indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Redacció ripollet.cat - MM 

A continuació poden veure dues imatges dels productes:

Imatge1-Dental-Bleaching.png_912726674.png

Imatge-1-Teeth-Whitening-Pen.png_571397582.png