Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alerta sanitària sobre alguns productes cosmètics de Parfums Codibel, SL

Els productes afectats han estat fabricats en unes instal·lacions que no compleixen els requisits establerts al Reial Decret 85/2018, per dur a terme la fabricació de productes cosmètics.

Avís per una nova alerta sanitària sobre productes cosmètics, productes de cura personal o biocides. En aquest cas es tracta de diversos productes cosmètics comercialitzats per la casa d'aigües de colònia i perfums Parfums Codibel, SL. Podeu trobar el llistat de productes afectats per aquesta alerta en aquest enllaç.

Els productes que es relacionen amb aquesta alerta incompleixen el Reial Decret 85/2018 i el Reglament (CE) 1223/2009 per haver estat fabricats en unes instal·lacions que no compleixen els requisits establerts en aquest Reial Decret per dur a terme la fabricació de productes cosmètics, per estar incorrectament etiquetats o contenir substàncies incloses en l'annex II del Reglament (CE) 1223/2009, prohibides en productes cosmètics.

Es recomana als consumidors no adquirir cap unitat d'aquests productes i, en cas de disposar-ne, deixar d'utilitzar-la de manera immediata. També es recomana als establiments immobilitzar i cessar la comercialització d'aquest producte de manera immediata, i contactar amb el proveïdor d'aquest producte per gestionar la devolució de les unitats que es disposin.

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a controlfarmaceutic.salut@gencat.cat, indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Redacció ripollet.cat - MM