Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AFOCER fa públics els premis del 46è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle i del 37è Concurs Fotogràfic Pere Viltró

Joan Expósito Genisio i Miquel Pons Basas han guanyat respectivament el primer premi dels dos concursos organitzats per l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet.

Fotografia “Vega” de Joan Expósito Genisio (Cerdanyola del V.)..
Fotografia “Vega” de Joan Expósito Genisio (Cerdanyola del V.).

L’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) va fer públics fa una setmana els veredictes del 46è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle i del 37è Concurs Fotogràfic Pere Viltró. Amb aquests dos premis, l’entitat posa punt final a l’any. Donada la situació sanitària actual, els jurats d’ambdós concursos es va reunir de forma telemàtica.

En el cas del 46è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, el primer premi va ser per a la fotografia “Vega” de Joan Expósito Genisio (Cerdanyola del V.), el segon premi se’l va endur “Sardana”, de Josep Maria Fontanet Valls (Sabadell), i el tercer lloc va ser per a Josep Mimó Bayó (Ripollet), amb la fotografia “Preparant la festa”. El premi en l’apartat d’Instagram va ser també per a Joan Expósito. Es van rebre un total de 117 obres de 26 participants diferents. El jurat va estar format per Joan Elías Boada, de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just, Joan Buch Muñoz, d’AFOSANTS, i Laureà Piñol Martínez, d’AFOTMIR.

438727.jpg

Fotografia “Preparant la festa” de Josep Mimó Bayó (Ripollet).

Per altra banda, també es va fer públic el veredicte final del 37è Concurs Fotogràfic Pere Viltró. El primer premi va ser per a Miquel Pons Basas, el segon premi, per a Joan Mimó i Bayó i el tercer premi va ser per a Diego González Palacios. El jurat el va formar Begoña Guillén, Karen Amaia Bilbao i Idoia Eletxigerra, de l’associació basca PHOTOBAT, i Txema Lacunza, Toni Barbany i Rubén Sanz, d’AFOTMIR. 

Al web d’AFOCER es poden veure les fotografies premiades de tots dos concursos.