Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AFOCER exposarà al Festival Off Perpignan

L’exposició "Temps de presó", del fotògraf Jordi Prades, es podrà visitar entre el 2 i el 16 de setembre a la localitat francesa. L’entitat, a més, reprèn l’activitat a Cerdanyola del Vallès amb la mostra de la 6a Biennal Internacional de Fotoreportatge Aphotoreporter 2023.

L’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) tindrà presència al Festival Off de fotografia amateur, que se celebra cada any a la localitat francesa de Perpinyà, a la Catalunya Nord. La mostra fotogràfica "Temps de presó", del membre de l’associació Jordi Prades, es podrà veure entre el 2 i el 16 de setembre a l’Hotêl Mercure de la ciutat.

Per produir-la, Prades va submergir-se en un centre penitenciari, plasmant en les seves fotografies l’expropiació de la gestió del temps propi, així com la relativitat del temps.

Més a prop, AFOCER reprèn l’activitat després de l’estiu presentant l’exposició de la 6a Biennal Internacional de Fotoreportatge Aphotoreporter 2023, a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès, que es podrà visitar entre l’1 i el 30 de setembre.

El dia 16, a les 18.30 h, és el moment en què es lliuraran els premis als autors i autores premiats a la Biennal, que enguany ha afegit una secció de fotografies de temàtica social.

Redacció ripollet.cat - SC

ripollet-cul-afocer-6a-biennal-aphotoreporter-300823.jpg

ripollet-cul-afocer-preso-1-300823.jpg

ripollet-cul-afocer-preso-2-300823.jpg