Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acció Fotogràfica Ripollet (AFR) celebra els bons resultats aconseguits a les lligues catalana i espanyola de fotografia

L'entitat va aconseguir el segon lloc a la Lliga Catalana i la 7a posició a l'espanyola. Una de les seves sòcies, Àngels Solanes, es va endur la medalla d'or a la Lliga Catalana i la de bronze a l'espanyola.

L'entitat Acció Fotogràfica Ripollet (AFR) va celebrar en una trobada els bons resultats en la seva participació en la 13a Lliga Catalana de Fotografia i a la 4a Lliga Espanyola. En la Lliga Catalana, organitzada per la Federació Catalana de Fotografia, l'entitat ha guanyat la medalla d'argent, com a segon club millor classificat. A més, una de les seves sòcies, Àngels Solanes, va endur-se la medalla d'or en la categoria de fotògraf individual.

Per altra banda, a la Lliga Espanyola, AFR va obtenir un Diploma d'Honor com a 7a entitat classificada d'un total de 122 clubs participants de tot l'Estat espanyol. La Lliga Espanyola està organitzada per la Confederació Espanyola de Fotografia. Àngels Solanes va aconseguir la medalla de bronze en la categoria de fotògraf individual.

Des d'Acció Fotogràfica Ripollet, es valora molt positivament tots aquests èxits col·lectius, sobretot després dels dos anys que han suposat la pandèmia. La trobada, celebrada l'1 de juliol, va comptar amb un sopar a la fresca que va aplegar més de 40 socis i amics.