Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de la segona fase de l'entorn de la plaça de Pere Quart

S'actuarà en els carrers Sol, Nou i el frontal de la rambla de Sant Esteve amb la plaça del Mercat

Ja han començat les obres de la segona fase de la remodelació de la plaça de Pere Quart i entorn. Una vegada finalitzada la nova plaça i el Mercat Municipal, s'ha començat a treballar en la reurbanització del carrer Sol i aquest març començaran les obres del carrer Nou. La fase conclourà amb la millora del frontal de la rambla de Sant Esteve amb la plaça de Pere Quart. La inversió total puja 727.061,29 euros i serà executada per l'empresa SEPISA.

La intervenció contempla la pavimentació amb lloses i llambordes, nous fanals i mobiliari urbà, seguint la línia estètica de la primera fase. A més, es faran treballs complementaris, com ara la col·locació de nou clavegueram i la retirada del cablejat elèctric i es plantaran exemplars de magnòlies i algunes palmeres baixes.
El calendari de les obres ha començat pel carrer Sol, continuarà durant els mesos de març i abril pel carrer Nou i de maig a agost conclourà a la rambla de Sant Esteve, entre Nou i Sol.

Prioritat dels vianants
Una de les principals característiques de l'actuació és l'aplicació de la cota zero, de manera que la zona de pas per vianants i cotxes estarà al mateix nivell. En alguns punts es posaran pilones i jardineres per protegir el pas dels qui van a peu i fins i tot es limitarà la circulació de cotxes en alguns trams, atenent les indicacions de l'estudi de vitalitat realitat a la població fa uns mesos. En una tercera fase s'emprendrà la remodelació del parc dels Mestres i la plaça del Molí.