Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Berta López primera per equips i tercera en individuals

El passats 1 i 2 de març es celebrava a Calella el IV Torneig Internacional de Catalunya de Tennis Taula de categories Aleví i Cadet amb la participació dels equips Angby (Suècia), Anglaterra, Baden-Württemberg (Alemanya), Comunitat Valenciana, Languedoc-Roussillon (França), Madeira (Portugal), Puerto Rico, Rhone-Alps (França), VTTL (Bèlgica) i Catalunya.

El Club Tennis Taula Ripollet va ser el club català que més jugadors va aportar a la Selecció Catalana amb 8 jugadors: Mireia Badosa, Meritxell Ferret, Andy Frey, Karl Frey, Anna Ibañez, Berta López, Júlia López i Raúl Porta.

El resultat més destacat dels ripolletencs el va obtenir la jugadora del Finques Ripollet Berta López que va pujar 3 vegades al podi en guanyar per equips cadets, quedar segona per seleccions i tercera en individual darrera de la finalment guanyadora Carelyn Cordero (Puerto Rico) i la sots-campiona Sara Costa (Madeira).

Mireia Badosa també va pujar dos vegades al podi com a tercera classificada per equips alevins i segona per seleccions. En la competició individual va quedar en una meritòria 5a. posició final.

Els altres ripolletencs que formaven part de la Selecció Catalana van obtenir els següents resultats: Júlia López 9a. aleví, Anna Ibañez 15a. aleví, Andy Frey 18è. aleví, Raúl Porta 19è. aleví, Karl Frey no va passar la fase prèvia aleví i Meritxell Ferret 12a. cadet.

Aquesta competició ha servit als jugadors del CTT Ripollet per preparar el proper Campionat d'Espanya Infantil que es celebrarà a Punta Umbría (Huelva) entre els propers 15 i 19 de març.