Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Municipal de 28 de febrer de 2007

El passat dijous, 28 de febrer, es va celebrar una nova sessió del Ple ordinari de l'Ajuntament de Ripollet, on un dels punts més destacats va ser l'aprovació definitiva del canvi d'estatuts del Patronat Municipal de Cultura i Joventut, que passa a ser el Patronat de Cultura. Igualment, es va donar llum verda al nou Reglament d'Honors i Distincions i la lletra i música del que d'ara en endavant serà l'himne de Ripollet.

El Reglament d'Honors i Distincions regularà els nomenaments de places i edificis municipals, així com els títols de fill predilecte. El punt va comptar amb el suport de l'equip de govern, format per PSC i CiU; el vot favorable del PP i l'abstenció del CpR.

En segon lloc, es va ratificar el canvi d'estatuts del PMCiJ, que reflecteix la sortida de Joventut, amb els vots favorables de PSC i CiU i el vot en contra dels dos partits de la oposició. Seguidament, es va aprovar la modificació de partides necessària per aquest canvi de funcionament. Van estar a favor PSC, CiU i el PP, mentre que el CpR va votar en contra.

Un altre dels punts adoptats al Ple va ser l'aprovació inicial de la lletra i la música de l'himne de Ripollet, que ha escollit el poema de Josep Maria Brull: 'Cant a Ripollet'. Van donar el suport a aquest iniciativa PSC, CiU i PP, mentre que el CpR s'hi va abstenir.

A l'apartat de mocions, es va aprovar la presentada per CiU, sobre la Llei de la Dependència, que va comptar amb el suport del CpR i l'abstenció de PSC i PP. Les altres dues van ser desestimades.

A continuació, es va presentar, amb caràcter d'urgència, l'acord sobre l'execució del projecte de construcció del CAP Els Pinetons, pressupostat en 2.761.024,81 euros. El punt va obtenir el suport de l'equip de govern i el PP i l'abstenció del CpR.

Finalment, es va presentar la renúncia de la regidora del CpR, Pilar Castillejo, que serà substituïda per Jordi Martínez.

F.R.

CANT A RIPOLLET

Amb el nom de nostra vila
Unim nostres sentiments
Fem brollar del cor als llavis
Ripollet als quatre vents!

Terra roja, terra blanca
Vora el riu que duu el seu nom
Amb una horta ben gemada
I un got de vi per tothom

Ripollet meitat pagesa,
I meitat industrial
Matineja, canta i tresca
I té nobles ideals

El treball que a tots honora
La virtud que ens fa més bons
La cortesia i la joia
I un pomell de bons cantors

Josep M. Brull i Pagès