Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 28 de febrer

L'Ajuntament celebrarà aquest dijous, dia 28, la sessió ordinària del Ple de febrer, que comptarà amb dos punts destacats de caire institucional. Es tracta de l'aprovació inicial, d'una banda, del Reglament d'Honors i Distincions, i de l'altra, de l'Himne oficial de Ripollet.

Pel que fa al reglament, tal i com va explicar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, en roda de premsa, el seu objectiu és regular aspectes com el nomenament dels fills predilecte i adoptiu, la medalla de la ciutat o els noms d'espais i equipaments públics. A banda del reglament, es crearà una comissió amb representants de tots els grups polítics i dels ciutadans, que s'encarregarà de realitzar les propostes que s'elevin al Ple.

En quant a l'himne oficial, es presentarà a aprovació fer oficial el ‘Cant a Ripollet' de Josep Maria Brull. L'objectiu de l'Ajuntament és estrenar-ho per Sant Jordi, com un dels actes finals de l'Any Brull.

Al Ple també es farà efectiva la renúncia de la regidora del CpR Pilar Castillejo, que serà substituïda per Jordi Martínez. En l'apartat de mocions, es debatran dues presentades per CiU, sobre la independència de Kosovo i l'aplicació de la Llei de Dependència, i una altra del CpR sobre la necessitat de contenidor per a dipositar les restes de poda.

R.H.