Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Berta López guanya el Top Català Infantil de Tennis Taula

La jugadora del Finques Ripollet va tenir una actuació destacada aquest cap de setmana al Top Català Infantil i Juvenil, celebrat a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis de Taula a Barcelona. López va aconseguir la primera posició al Top Infantil i va quedar sots-campiona al Juvenil. En aquesta competició s'enfrontaven els 8 millors jugadors i jugadores de cada categoria, tots contra tots, per decidir qui és el millor jugador català.

Els partits de la categoria infantil van tenir lloc dissabte, 23 de febrer, i van comptar amb la participació de tres jugadores del Finques Ripollet: Berta López, que va revalidar la seva 1a posició al rànquing català; Mireia Badosa, que va complir amb el seu lloc al rànquing i va quedar 5a, i Meritxell Ferret, que va assolir una meritòria 6a posició, pujant un lloc al rànquing català.

Després de l'èxit de dissabte, diumenge Berta López es presentava al Top Català Juvenil com a nº 6 del rànquing català. El seu bon estat de forma es va fer notar, guanyant cinc dels set partits que havia de disputar i aconseguint, finalment, la segona posició. Només Nadina Riera, del Fotoprix Vic i actual sots-campiona d'Espanya juvenil i nº 1 a Catalunya, va quedar davant la jugadora del Finques Ripollet.

Amb aquests resultats els jugadors i jugadores del CTT Ripollet preparen amb molt bones sensacions el Torneig Internacional de Catalunya de Tennis Taula, que es disputarà els propers 1 i 2 de març a Calella.