Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 20 de febrer

Entre d'altres acords, es va aprovar l'adjudicació a la cooperativa JARDINET el contracte del servei de neteja i manteniment dels parcs i espais verds públics del municipi. Aquest contracte, que inclou la neteja de 25 zones verdes, té un import anual de 283.200 euros.

A la Junta de Govern també es va aprovar, a proposta de la Regidoria d'Educació i Polítiques d'Igualtat, el conveni de col·laboració amb la UAB per dur a terme el projecte Ítaca, amb un pressupost de 4.315,20 euros. En aquesta iniciativa hi participaran 24 alumnes dels IES Palau Ausit, Lluís Companys i Can Mas entre els propers mesos de juny i juliol.

També es va acordar la concessió d'ajuts econòmics, a proposta de la Regidoria de Serveis Socials, per un import total de prop de 5.500 euros. Entre els acords destacats es troba l'aportació per part de l'Ajuntament de 98.261 euros per al finançament de les obres de la 3a fase del parc dels Pinetons, tal i com va signar al conveni de col·laboració amb la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

R.H.