Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una jornada complicada pel Tennis Taula Ripollet

Continuen les derrotes del C.T.T.Ripollet a les lligues estatals i les victòries a les territorials catalanes. L'equip masculí de Divisió d'Honor, format per Long Li Yi, Marc Clotet i Miquel Arnau va perdre amb el Termotur Calella per 4-3, un partit molt ajustat fins a l'últim moment.

D'altra banda, l'equip femení del Finques Ripollet a la Divisió d'Honor format per Mihaela Chirita, Marta Zamorano i Cristina Vico va viatjar a Astúries, on va jugar contra l'equip Avilés T.M.contra qui va perdre per un contundent 4-0.

Els nois del C.T.T.Ripollet a la Primera Divisió, van perdre contra l'equip Mediterranea Malgrat per 4-2. També van fer-ho pel mateix resultat les noies del Finques Ripollet a Primera Divisió contra l'equip mallorquí Inca C.T.T. D'aquest partit cal destacar el punt inesperat que va fer Berta López contra l'estrangera russa Ekaterina Kulagina, guanyant-la per 3-2.

Finalment, la victòria de la jornada ha estat per l'equip del Sandacos Ripollet, format per la benjamina Laura Chirita i l'alevina Anna Ibañez, a la lliga territorial catalana aleví-infantil contra l'equip CPP Igualada Suro Pub per 4-1.

F.R.