Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IES Can Mas celebra les Jornades Culturals centrades en l'educació ambiental

Entre el 6 i el 8 de febrer, l'IES Can Mas va celebrar una nova edició de les Jornades Culturals. Enguany, les activitats han tingut, com a eix central, treballar aspectes que figuren dins del Projecte d'Educació Ambiental Fem Net, Fem Verd que està desenvolupant el centre aquest curs, inclòs en els Projectes d'Innovació Educativa del Departament d'Educació. Totes les activitats, tallers i sortides han estat pensades per treballar aspectes de consum responsable i de cura pel medi ambient, per tal d'aprofundir en la conscienciació d'aquests aspectes dins la comunitat educativa.

La Casa de Natura ha portat a terme part dels tallers i sortides que s'han desenvolupat durant aquests dies, com per exemple el taller de plantes aromàtiques de Ripollet, visites guiades a l'exposició del riu Ripoll de la Casa de Natura, diferents itineraris de natura i un taller per a treballar les conclusions obtingudes amb l'ecoauditoria que els mateixos alumnes estan realitzant al centre.

L'IES Can Mas ha volgut agrair públicament "la col·laboració de tothom que ha participat en l'organització i realització de totes les activitats:el personal del centre que ho ha fet possible, la Regidoria d'Educació i la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, la Casa de Natura, l'Agrupació Ripollet Natura, Cosmo Caixa de la Fundació La Caixa, Intermón Oxfam Educació i CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins), ja que sense la seva disponibilitat i implicació no hagués estat possible el bon resultat final d'aquestes Jornades Culturals".

Per la seva part, la regidora de Medi Ambient i Salut Pública, Gemma Edo, ha declarat que agraeix als centres educatius que comptin amb els recursos educatius que ofereix la Casa de Natura i convida a totes les escoles del municipi a organitzar actes d'educació mediambiental.

F.R.