Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25 joves ripolletencs conversen sobre política amb l'expresident Jordi Pujol

Convergència Democràtica de Ripollet va organitzar el passat divendres, 8 de febrer, un sopar que va comptar com a convidats amb l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola. Durant la vetllada, un grup de joves del poble va poder conversar amb l'expresident Pujol sobre temes com la immigració, la llengua i les properes eleccions generals.

La trobada es va iniciar amb una breu presentació dels assistents, que van parlar tant de la seva ocupació com de les seves inquietuds envers la política. Tot seguit, l'expresident de la Generalitat va començar la seva intervenció amb una reflexió sobre les idees, valors i actituds de la societat catalana actual. Els joves van mostrar la seva preocupació per la situació actual en què es troba la política catalana. A la vetllada també es va parlar de temes com la integració dels immigrants, les dificultats dels joves a l'hora d'independitzar-se, el debat sobre les llengües catalana i castellana, l'abstenció electoral i el sentiment actual dels catalans envers les relacions amb Espanya.

D'altra banda, tant l'expresident com la seva dona van mostrar interès per diversos aspectes de Ripollet, com és la seva vida cultural i el món esportiu local, al qual molts dels joves assistents hi estan vinculats.

R.H.