Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president del Consell Comarcal, Antoni Rebolleda, visita Ripollet

Antoni Rebolleda, president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, es va trobar amb l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, el passat dimarts, 12 de febrer. La visita forma part d'un calendari de reunions que el màxim responsable del consell està realitzant, durant aquests dies, als 23 municipis del Vallès Occidental. D'aquesta manera, Rebolleda espera poder copsar les necessitats de tot el territori, especialment en temes de caràcter transversal que afecten a tota la comarca, com per exemple el Pla d'Infraestructures i Mobilitat que ja s'està elaborant.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va afirmar, durant la compareixença davant dels mitjans de comunicació, que el Consell Comarcal compta amb el suport i col·laboració del municipi de Ripollet per a tots els temes que afecten a la comarca, especialment en l'apartat d'infraestructures. Segons l'alcalde, "estem en un moment molt important alhora de planificar les infraestructures del Vallès de cara als propers anys". L'alcalde va assegurar que s'està treballant amb fermesa per solucionar problemes com ara l'arribada del tren o millorar les connexions amb les zones industrials. Per al seva part, Rebolleda va explicar que "hi ha temes estratègics, molt importants, que s'estan desenvolupant, com són els serveis a les persones".

Respecte al document sobre Infraestructures i Mobilitat, el president del Consell Comarcal ha avançat que el proper 23 de febrer "finalitzaran les reunions individuals amb cada municipi, i ja es podrà realitzar un redactat preliminar. Aquest, es presentarà a la Comissió d'Infraestructures i posteriorment al Consell d'Alcaldes". El text final, que podria estar acabat a finals de març, comptarà amb diferents actuacions, segons les necessitats de cada territori, tant de tren, com de ferrocarril o línies d'autobusos.

F.R.