Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 6 de febrer

A la sessió es van aprovar dos acords destacats, com és la licitació de les obres de construcció del centre cívic del parc Primer de Maig i la millora de la climatització del Mercat Municipal. Tal i com va explicar la primera tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Rosa Maria Martín, en roda de premsa, el projecte del centre cívic del parc Primer de Maig ja estava redactat des de l'any passat, però es va optar per incloure'l dins les millores presentades a la llei de barris.

Martín va explicar que l'inici de les obres, amb un pressupost de 328.336,74 euros, s'espera realitzar en un parell de mesos. La regidora també va aclarir que aquesta és la primera actuació que es realitza al barri de Can Mas donat que la llei exigeix comptar amb un oficina des d'on facilitar informació i realitzar activitats.

Pel que fa a la millora de la climatització del Mercat Municipal, amb un pressupost de prop de 180.000 euros, la Junta de Govern Local va aprovar la tramitació d'urgència de l'expedient i els plecs de clàusules que regiran tant l'adjudicació de l'obra com la redacció del projecte. Aquesta actuació, consistent en la substitució de la maquinària actual, s'espera que estigui enllestida entre els mesos de maig i juny.

R.H.