Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Els ulls i la paraula', nova exposició a l'Espai Martinet

L'Escola el Martinet acull fins el 14 de març l'exposició ‘Els ulls i la paraula'. La mostra, organitzada per l'Associació d'Amics del Martinet, és un recull fotogràfic de l'entitat Gramenet Imatge Solidària. Es tracta de 53 fotografies en blanc i negre, preses a diversos països del món. Les imatges estan comentades per mig centenar de personalitats de diversos àmbits de la vida pública, des del president del Govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, fins als futbolistes Eto'o i Ronaldinho, passant pel Nobel de literatura José Saramago i el sacerdot Pere Casaldàliga.

Les fotografies dedicades que es poden veure a la mostra, així com el catàleg de l'exposició es venen amb l'objectiu de destinar els diners recaptats a la iniciativa 'Pungalá: projecte Llama', pensada per introduir el camèlid a diverses comunitats rurals de l'Equador. Els responsables del projecte asseguren que la reintroducció d'aquest animal, a més de motivacions econòmiques també en té de culturals. Actualment hi ha 40 comunitats interessades en participar en el projecte.

Gramenet imatge és una entitat sense ànim de lucre que a través de la fotografia persegueix sensibilitzar sobre les condicions de vida dels més defavorits i recaptar fons destinats a projectes que puguin ajudar a millorar-les. La mostra serà inaugurada el proper 13 de febrer, a les 19 hores, en un acte obert a tothom.

CEIP El Martinet
c/ de Sant Jaume, 30
tel. 93 594 75 22 fax. 93 594 75 23

R.H.