Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vilaplana i Acero, del RUA, campions de Catalunya de 1.500m a pista coberta

El passat cap de setmana els atletes del Ripollet Unió Atlètica Oriol Vilaplana i Félix Acero es van proclamar campions de Catalunya a la 32ª edició del campionat en pista Coberta, disputat a Vilafranca. L'actual president del club, Oriol Vilaplana, en categoria sènior, va recórrer els 1.500 m. en un temps de 4'05'', mentre que Acero ho va completar en 4'07''.

D'altra banda, el passat cap de setmana el corredor del RUA Carlos Roguera va guanyar, en categoria Aleví, la proba de 600m disputada a l'Hospitalet. A més, alguns atletes del club van participar diumenge a la nova edició de la mitja marató de Granollers, que va servir als corredors com a entrenament per a les maratons de València, Barcelona i Madrid, que es disputaran les properes setmanes.