Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa de Natura prepara l'Agenda de Primavera

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet està tancant els darrers detalls de la propera Agenda de Primavera. Entre les activitats més destacades hi ha el Dia de l'Arbre, que enguany es celebrarà el 14 de març, a la vora del riu Ripoll i un monogràfic dedicat als valors de respecte a la fauna.

La Casa de Natura, després de valorar les activitats de l'agenda de la passada tardor i de recollir les diferents demandes dels usuaris, està preparant activitats per aquesta primavera relacionades amb les plantes i els vegetals, com per exemple, un curs de pràctiques ecològiques en els conreus, amb pràctiques de compostatge, i una passejada pel Ripollet Botànic.

A més, el riu serà un dels protagonistes aquesta primavera, ja que el proper 14 de març, Dia de l'Arbre, es farà una plantada de 30 arbres al costat del Ripoll. També es presentarà una exposició sobre el mateix, que es podrà veure a la Casa de Natura i es recuperaran activitats d'èxit en d'altres edicions, com l'Observació Astronòmica.

Com a novetat d'aquest any, destaca el monogràfic dedicat a la fauna, amb la presentació d'un estudi sobre les espècies protegides, la celebració d'una jornada sobre anellament d'ocells i una exposició sobre papallones.

La regidora de Medi Ambient, Gema Edo s'ha mostrat molt satisfeta del desenvolupament de les agendes temàtiques al llarg d'aquest any, ja que 1850 persones van participar a l'Agenda de Tardor 2007.

F.R.