Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Kftí acull l'exposició 'Municipi sense fum'

Entre els dies 6 i 14 de febrer, el Kftí acollirà la mostra 'Municipi sense fum'. Aquesta exposició ha estat cedida per la Diputació de Barcelona i ha estat sol·licitada per la Regidoria de Serveis Socials, inclosa en el Programa de Prevenció de Drogodependències i d'Educació per la Salut. Va dirigida a joves i adolescents i, a partir de diferents plafons, fa un repàs del món del tabac, des de l'elaboració, dependència, com deixar-ho i el marc legal.

El regidor de Joventut, Ferran Tornel i la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó van presentar de forma conjunta, el passat dilluns 4 de febrer, els objectius de la mostra. Durant tot el curs, els alumnes de segon de ESO dels instituts locals, amb el suport de l'equip docent de cada centre, realitzaran un treball previ de la problemàtica del tabac. Posteriorment, faran una visita guiada a l'exposició, a càrrec de la tècnica del Programa de Prevenció de les Drogodependències, i tornaran a fer un anàlisi de conclusions de la visita.

Després de tot aquest treball, els alumnes de segon d'ESO exposaran les conclusions als alumnes de primer d'ESO del mateix centre. Segons la regidoria Maria Lladó "aquest intercanvi d'informació entre iguals sempre té més força". Els monitors de l'Esplai la Gresca i els joves del Kftí també estan col·laborant en aquest projecte i La Regidoria de Joventut, a través dels Punts d'Informació Juvenil dels instituts també facilitarà informació de la mostra.

F.R.