Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mig miler de persones es disfressen a la rua de Carnaval 2008

El Carnaval 2008, que es va celebrar aquest dissabte, 2 de febrer, va ser tot un èxit. La rua va començar a les cinc de la tarda, al carrer de Sarrià de Ter i es va desenvolupar sense cap tipus d'incident fins al parc d'Oriol Martorell. Durant el recorregut, el jurat del concurs va poder observar les 12 comparses i les 5 individuals presentades i va analitzar la qualitat de les disfresses, les coreografies que realitzaven i la seva originalitat. Fora de concurs, també van participar dues comparses més.

Un cop al parc, les Bruixes de Ripollet van explicar la Llegenda del Vell i la Vella, que va sorprendre molt al públic per la seva espectacularitat.

L'acte de lliurament de premis va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Ferran Tornel, qui, a banda de lliurar els premis, també va atorgar un diploma de participació a totes les comparses.

Els premiats van ser:

Millor disfressa individual, Las dos caras de las Meninas
Millor conjunt, La boda del siglo, de l'associació Amics del Ball.
Millor vestuari, Los canales del Venerripo
La més divertida, Locos por el surf
Millor coreografia, Ripoman Fashion

Pel que fa a la Marxa Jove, també va comptar amb una important assistència de joves al Pavelló d'Esports Joan Creus. Un total de 6 comparses es van inscriure al concurs i els guanyadors van ser:

Primer premi (Playstation) per Duffman
Segon premi (DVD portàtil) per Los pitufos
Tercer premi (un mp3) per Canal -
Quart premi per Qué animal más elegante.

A les 1 hores, el regidor de Joventut, Ferran Tornel, va fer el lliurament de premis. El criteri de selecció dels guanyadors va ser la quantitat d'aplaudiments que van generar entre el públic.

Les activitats de carnaval finalitzaran aquest dimecres, 6 de febrer, a les 20 hores, amb la Sardinada popular que organitza l'entitat El Setrill.

Fotos:
1. Millor comparsa individual.
2. Millor conjunt.
3. Millor Vestuari
4. La més divertida
5. Millor coreografia

F.R.