Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple ordinari del 31 de gener de 2008

El Ple ordinari de gener, celebrat el dia 31, va aprovar la minuta del conveni amb l'IMPSOL per a la venda, per prop de 7 milions d'euros, del terreny públic on es construiran els 172 pisos de protecció oficial, al costat dels Pinetons. Aquest acord va ser adoptat amb el vot afirmatiu de PSC, CiU i PP; i l'abstenció del CpR.

En aquesta sessió també es va autoritzar la creació del Grup promotor de Barris de Can Mas, que seguirà l'aplicació de la Llei de Barris. Va votar a favor l'equip de govern (PSC i CiU) i es van abstenir els dos grups de l'oposició, PP i CpR.

Al Ple de gener es van adoptar diversos punts per unanimitat, com ara l'extinció de la concessió que l'Ajuntament va fer d'un terreny públic a la Fundació Equus i l'aprovació inicial d'una modificació del Pla General Metropolità, que permetrà la construcció de la segona llar d'infants al parc urbà del sector Nord-est Els Pinetons.

Per últim, es va acordar, amb els vots favorables de PSC, CiU i CpR, una altra modificació del PGM per a la reestructuració d'equipaments docents i assistencials, que permetrà la construcció d'un nou tanatori, un centre de salut mental i una nova escola. El PP es va abstenir.

A l'apartat de mocions, es va donar suport a la presentada pel CpR i ratificada a la Junta de Portaveus, que proposava la inclusió de Ripollet al programa de la Generalitat per al control de radiofreqüències produïdes per les antenes de telefonia mòbil.