Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació AVAN estrena seu a Ripollet

El passat dimecres, 30 de gener, l'Associació del Vallès d'Amics de la Neurologia va presentar una nova seu a Ripollet. A partir d'ara, aquesta entitat sense ànim de lucre tindrà servei de despatx els divendres al Centre Cultural, de 9 a 1 del migdia. La trobada d'aquest dimecres va comptar amb la presència del doctor Miquel Aguilar, cap de Neurologia de la Mútua de Terrassa i actual president de l'Associació AVAN, que va parlar sobre les malalties del Parkinson, l'Alzheimer i el Lewy, així com les diferents accions que realitzarà l'entitat.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va ser l'encarregat de donar la benvinguda al doctor Aguilar i va mencionar, durant la seva intervenció, la rellevància que estan adquirint malalties neurològiques com ara el Parkinson, degut a l'allargament de l'esperança de vida. També va remarcar la necessitat de tenir a Ripollet un espai on es doni suport a les famílies que tenen algun malalt neurològic.

Per la seva part, el doctor Aguilar va realitzar a la seva conferència una explicació de la situació actual d'estudi i anàlisi de les malalties del Parkinson, l'Alzheimer i el Lewy. D'altra banda va exposar als assistents els serveis que AVAN ofereix als nou centres que té al Vallès Oriental, Occidental i Barcelona, que estan donant suporta a més de 1.300 famílies.

F.R.