Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prèvia del Ple municipal de 31 de gener de 2008

El Ple ordinari d'aquest mes de gener constarà de deu punts. Un dels més destacats és portar a aprovació la minuta del conveni amb l'IMPSOL pels 172 pisos de protecció oficial, que s'han de construir als 5.347 metres quadrats de terreny públic, que el consistori vendrà per 6.881.556 euros. En aquest solar es construirà nou habitatge protegit en règim general.

També destaca l'aprovació de la creació del Grup promotor de Barris de Can Mas. Es tracta d'una comissió de feina que seguirà exhaustivament la Llei de Barris i que estarà constituït per 23 persones. Aquest grup de treball es reunirà com a mínim una vegada cada trimestre.
Un altre tema a tractar serà l'aprovació l'extinció de la concessió que l'Ajuntament va fer d'uns terrenys municipals a la Fundació Equus.
Finalment, a banda dels altres punts, de caire més administratiu, destaca una moció, presentada pel Compromís per Ripollet, que proposa un conveni amb la Generalitat per acollir-se al servei que ofereix un organisme, dedicat a fer estudis periòdics de les antenes de telefonia mòbil i que s'afegiria a l'ordenança que regula aquest tema a Ripollet i que va ser aprovada l'any passat.