Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació de febrer al Teatre Auditori

Aquest mes el Teatre Auditori de Ripollet ens fa una proposta teatral a principis de mes i una de dansa a finals. 'Viatge a Califòrnia' i 'Orion 35/Caravan' són els dos espectacles programats per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, en conveni amb l'Ajuntament.

Viatge a califòrnia
Teatre Auditori. 8 de febrer. 22h. 15 euros.

Àlex Casanovas, Lali Barenys i Aida de la Cruz són els tres intèrprets d'aquest muntatge que sota la direcció de Moisès Maicas i amb text de Toni Cabré ens ofereix un Viatge a Califòrnia. L'obra explica la vertiginosa aventura d'un home que viu contra rellotge, accelerat, i ens descobreix un món de desamors, de mentides i d'egoismes. Una obra tragicòmica, ambigua i actual sobre una fugida sense retorn i sobre un viatge convertit en un irònic malson. L'espectacle es va estrenar el mes de juliol al Versus Teatre de Barcelona, en el marc del Festival Grec i ara comença la seva gira per Catalunya al Teatre Auditori de Ripollet.

Orion 35/Caravan
Teatre Auditori. 22 de febrer. 22h. 15 euros.

Dues peces de dansa que Cesc Gelabert posa sobre l'escenari. A ‘Orion 35' Gelabert ha comptat amb la col·laboració d'un equip de ballarins i es tracta d'una fórmula coreogràfica construïda a partir d'algunes de les explicacions que la ciència moderna ha donat a la realitat. 'Caravan', d'altra banda, és una proposta en solitari de Cesc Gelabert amb un títol que prové de la peça homònima de Duke Ellington. La gran novetat en aquest espectacle és que el mateix Gelabert oferirà de manera excepcional, un quart d'hora abans de començar l'espectacle, una explicació de 10 minuts sobre la representació. Per tant el Teatre Auditori obrirà les seves portes a dos quarts de deu. A més, de 17 a 19h es farà l'assaig tècnic que estarà obert a les escoles de dansa de Ripollet i al públic.