Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern passa comptes

Els dos socis de l'equip de govern coincideixen a destacar l'alt compliment del Pla d'Actuació Municipal

Els dos socis de govern, PSC i CiU, van fer una valoració molt positiva de l'any que acabem de deixar enrere. Un exercici que, tal i com va valorar en roda de premsa l'alcalde, Juan Parralejo, ha estat marcat per les eleccions municipals, on es va passar de 8 a 4 portaveus i que van comportar una renovació important de regidors.

L'alcalde va mostrar la seva satisfacció per la feina feta i va destacar alguns dels projectes finalitzats al 2007, com ara el CIP, la nova sala d'exposicions, la nova escola, les remodelacions dels parcs Maria Regordosa, Ferran Ferre i Pinetons, del Mercat Municipal, el nou dipòsit d'aigua o les noves piscines del poliesportiu, entre d'altres.
Fruit de l'acord de govern va resultar un Pla d'actuació municipal (PAM), qualificat per Parralejo com a "molt ambiciós, modernitzador i amb una forta inversió". En aquest sentit, Parralejo també va assegurar que hi ha molts projectes ja "encarrilats" en els àmbits prioritaris pel govern municipal, com ara l'educació, sanitat, gent gran o habitatge.

L'alcalde va finalitzar la seva intervenció assegurant que "estem en un moment històric, amb un bon clima polític i una tranquil·litat social que cal aprofitar per a projectes de futur com el transport públic i les infraestructures". En aquest sentit, Parralejo va posar com a exemple la feina feta per la comissió de seguiment de l'arribada del tren a Ripollet.

Per la seva part, el soci de govern i portaveu del grup de CiU, Xavier Peñarando, va valorar l'any passat d'altament positiu. Peñarando va destacar l'estabilitat política i els resultats electorals "que han confirmat el bon camí que portava l'equip de govern". Segons el portaveu convergent, el Pla d'actuació municipal per aquesta legislatura incideix en els temes prioritaris per als veïns i veïnes de Ripollet i està assolint, en els seus primers mesos d'execució, un compliment molt alt dels seus objectius.