Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla 2008 del Patronat Municipal d'Ocupació

El Patronat Municipal d'Ocupació ha elaborat el Pla d'actuació pel 2008, amb 14 propostes. Tot i que una part dels projectes estan pendents de subvenció per part de diferents administracions, també es continuen projectes del 2007.

Font de Can Mas
Es sol·licitarà al Servei d'Ocupació de Catalunya la realització d'una escola taller per restaurar la font de Can Mas. El taller comptarà amb 24 alumnes en les especialitats de paleta, fusteria i instal·lacions.

Obres d'interès general i social
Es continuarà amb diferents projectes del 2007, com són la eliminació de barreres arquitectòniques, pavimentació de camins al parc de Gassó Vargas, pintar el mobiliari urbà i la remodelació del parc Norbert Fusté. També es demanarà al Servei d'Ocupació projectes d'inserció per persones en risc d'exclusió.

Cursos de FormacióEs presentarà a la convocatòria del Departament de Treball per accedir a cursos de auxiliars i cuidadors, dependent, fuster o soldador, esteticista i maquilladora, informàtica o cuina.

Pacte per l'Ocupació
Es sol·licitarà el 50% de subvenció, del Pacte per l'Ocupació del Vallès Occidental, per donar suport a persones discapacitades, alhora de buscar feina; pel Club de la feina; per l'ús de les noves tecnologies en la recerca activa d'un lloc de treball; i activitats amb el Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

Itineraris d'inserció
Adreçats a persones de renda Mínima d'Inserció.

ILO-SER 5 i 6
Continuar amb les Iniciatives Locals de Serveis a les Persones sol·licitades el 2007 i demanar les del 2008, per la formació en monitor de temps de lleure.

IPI 2007-2008
Continuar amb els Itineraris Personals d'Inserció, aprovats al 2007, fins el desembre del 2008.

Cursos d'Ofimàtica
Mantenir les accions formatives per millorar l'ús de les noves tecnologies.

Qualificació professional
Es demanarà un curs per a 14 alumnes de perruqueria i estètica.

Projectes COPEVO
Continuar el projecte Immigració i mercat de treball, dirigit per a nouvinguts.

Treball als barris
Enguany centrat en el barri de Can Mas, a partir d'un estudi de les necessitats sociolaborals del barri.