Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ajuntaments del Vallès continuen el treball conjunt per a la millora de les infraestructures

Representants de tots els ajuntaments del Vallès Occidental van participar el passat dijous, 24 de gener, en una reunió informativa celebrada a la seu del Consell Comarcal, per continuar el treball conjunt per la millora de les infraestructures i la mobilitat a la comarca. D'aquesta manera es segueix el treball en aquesta matèria, tal com va encarregar el Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del passat 22 d'octubre, que va aprovar l'elaboració d'un document que reculli totes les necessitats en infraestructures i mobilitat del Vallès Occidental.

A la reunió hi van assistir representants dels 23 ajuntaments de la comarca, entre ells l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo. A la reunió es va traslladar als diferents ajuntaments del Vallès Occidental la configuració actual de la xarxa d'infraestructures de la comarca. També es va posar de relleu el planejament actual vigent i les actuacions ja previstes per desenvolupar en un futur.

D'aquesta manera els ajuntaments compten amb una primera radiografia de l'estat de la qüestió que serà el punt de partida del treball que a partir d'ara es realitzarà amb cada un dels consistoris a través d'entrevistes als seus representants. Aquestes entrevistes es portaran a terme durant el mes de febrer.

També es recolliran les necessitats i propostes formulades, en matèria de mobilitat territorial i d'infraestructures de comunicació, pels 23 municipis que formen la comarca del Vallès Occidental. Amb tot es comptarà amb un document tècnic i gràfic que serà elevat al Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental, a finals del primer trimestre de 2008.

F.R.