Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els espectacles infantils, amb canvi d'ubicació

El proper dia 10 de febrer la companyia Toc de Retruc serà l'encarregada de donar inici al primer trimestre d'espectacles infantils del 2008. La primera de les obres serà un espectacle musical amb el títol Kei-Kei. Degut a que enguany coincideix amb la celebració del Certamen de Teatre Amateur Valentí Velilla, les obres de teatre infantil del mes de febrer, març i abril es realitzaran al Centre Parroquial en lloc del Teatre Auditori.

L'espectacle d'aquest cap de setmana, tracta d'un ésser malèfic i mutant, l'Urpa, que es dedica a fer la vida impossible als Kei Kei, insòlits animals d'un país fantàstic, mentre el Capità Ferradura, mariner en busca de noves aventures, intentarà, amb la participació del públic, dur a bon port el desenllaç del conte. Una gran festa final clou aquest espectacle ple de música i color. La companyia Toc de Retruc combina amb èxit la música en directe, que caracteritza els seus muntatges, amb diverses tècniques teatrals, com ara la pantomima o el teatre d'objectes, i incorpora, per primera vegada, la dansa com a element essencial en el desenvolupament escènic.

Com és habitual, el preu de les entrades serà de 3 euros i les representacions començaran a les sis de la tarda. El següent espectacle està previst pel dia 2 de març, amb el títol Magiacadabra, on el Mag Larí oferirà un espectacle de màgia que transportarà, al món de la màgia, a grans i petits, amb la col·laboració dels nens i nenes. La màgia visual/musical s'alterna amb la de participació en un espectacle brillant, dinàmic i ple de ritme.

F.R.