Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinc patinadors del Cpa Ripollet al programa Arc de nous valors

Des del divendres 18 de gener fins el diumenge dia 20, es va convocar la primera estada de l'any de l'ARC de nous valors catalans on 5 patinadors del Cpa Ripollet han estat convocats. Els esportistes seleccionats han estat Noelia Padilla de categoria aleví lliure, Gemma López, de categoria cadet lliure, Cristina Pardo, de categoria cadet lliure, Isabel Repullo, de categoria sènior lliure i figures obligatòries i Carles Gasset, de categoria sènior figures obligatòries.

Aquesta primera concentració es va celebrar a la casa de colònies de Flor de Maig a Cerdanyola, al Parc Natural de Collserola i consistia en una concentració de preparació física, psicologia de l'esport i nutrició.

Divendres tarda va haver una xerrada als pares sobre nutrició, i diumenge una xerrada amb els entrenadors sobre la planificació de la temporada dels patinadors. Cada vegada més els patinadors del Club Patinatge Artístic de Ripollet demostren el seu bon nivell formant part dels programes específics de les diferents federacions.

Cal destacar també que la Federació Espanyola de Patinatge també té seleccionats a dos patinadors del Club Patinatge Artístic Ripollet, Júlia Figueroa, de categoria infantil lliure i Carles Gasset, de categoria sènior de lliure.

F.R.