Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença l'any per a les lligues del C.T.T.Ripollet

A la lliga de Divisió d'Honor, els jugadors del Club Tennis Taula Ripollet, Marc Clotet, Miquel Arnau i Long Li Yi han tingut poca sort a l'inici de la segona volta. Van viatjar la setmana passada a Astúries on van perdre per 4-1 amb l'equip Oviedo T.M. i aquesta jornada van perdre per un ajustat 4-3 amb el C.T.T. Bàscara.

Les noies del Finques Ripollet, Milena Tzetzova, Marta Zamorano i Cristina Vico van guanyar l'anterior setmana al País Basc, contra l'equip Etxadi per 4-2 i a Burgos, l'equip segon de la lliga, van tornar a perdre per 4-1. Aquesta jornada, del passat 20 de gener, han jugat les jugadores: M.Tzetzova, M.Zamorano i Anna Roselló contra l'equip basc, Krafft Atletico San Sebastián amb victòria de 4-1.

A Primera Divisió Masculina, Fredy Fajula, Lluís Soler i Jürgen Sergooris han perdut els dos primers partits de la segona volta per un ajustat 4-3, contra l'equip sabadellenc, Falcons SBD Travel Service, i l'equip de Terrassa, Epic Casino Comerç.

Les noies de Primera Divisió del Finques Ripollet, Berta López, Mireia Badosa i Meritxell Ferret comencen bé la segona volta, guanyant per 4-1 a les jugadores del C.C.Sants Bernadi. Pel que fa a l'equip del Sandacos Ripollet a Superdivisió Catalana, el primer partit de la segona volta va ser disputat pels jugadors i jugadores Berta López, Jan Frey i Meritxell Ferret contra l'equip CTT ATC Molins de Rei, contra el qual van perdre per 0-4. El segon partit va ser jugat aquesta setmana per Cedric Devillechaise, Àngel Carrión i Cristina Vico a Sabadell contra l'equip Club Falcons Servicova, on van perdre per 4-2. A Segona Provincial Sènior, el Sandacos Ripollet continua en bon estat. L'equip format per Enric Piñol, Raúl Porta i Iván Fernández van guanyar aquesta setmana per 1-4 al C.N.Sabadell.

F.R.