Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís per Ripollet convoca una assemblea de barri a Can Vargas i Pinetons

Els regidors i regidores del CpR han convocat als veïns i veïnes de la zona de Can Vargas i Pinetons, el proper 29 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, a una nova assemblea de barri que se celebrarà al CEIP Gassó. La trobada té l'objectiu de compartir amb els ciutadans d'aquella zona el treball que s'està realitzant a l'Ajuntament així com recollir les propostes que tinguin els veïns del barri.

L'activitat forma part del decàleg que el Compromís va presentar a principi de legislatura, sobre la democràcia participativa. Tal i com va explicar el regidor del CpR, José Luís Muñoz, en roda de premsa, "aquesta és una eina també per passar comptes amb el barri sobre la feina que està realitzant el nostre grup a l'ajuntament".

Un dels temes que es plantejaran a l'assemblea serà l'Ecoparc – 2. Segons Muñoz "els veïns del barri, que es veuen especialment afectats per la problemàtica de la planta de reciclatge, han de conèixer la situació". El Compromís per Ripollet, tal i com ha expressat en comunicats anteriors, continua mantenint que "existeixen certes irregularitats i s'està incomplint el protocol que estava signat".

F.R.