Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 31 de gener finalitza el període d'inscripcions pel Carnaval 2008

El termini d'inscripcions per participar a la rua de Carnaval finalitza el proper dijous 31 de gener, a les 19 hores, a la recepció del Centre Cultural. Es podran inscriure comparses, disfresses individuals o grups reduïts entre 2 i 5 components. Totes les comparses hauran de confirmar, abans d'aquesta data, tant el número de components de la seva comparsa, com la persona que els representarà al jurat. Es valorarà que les disfresses siguin de creació pròpia en el seu conjunt i no llogades.

La rua de carnaval tindrà lloc el 2 de febrer, a partir de les 17 hores i estarà encapçalada, un any més, pels Diables de Ripollet. El recorregut finalitzarà al parc d'Oriol Martorell, on les Bruixes de Ripollet llegiran els versots i representaran la llegenda del Vell i la Vella. El jurat valorarà les comparses i disfresses al punt de sortida de la rua i al llarg de tot el recorregut. El veredicte del jurat serà inapel•lable i es farà públic a les 21.30 hores, al Pavelló d'Esports. És obligatori anar disfressat per a la recollida de premis.

Els premis d'aquest any seran: diploma i trofeu al millor conjunt, al millor vestuari, a la comparsa més divertida, a la millor coreografia i, com a novetat en aquesta edició del Carnaval, s'atorgarà un premi a la millor comparsa escolar. Finalment, també es repartirà un diploma i trofeu per a la millor disfressa individual o comparsa reduïda.

Com és habitual, el PMCiJ destina un ajut compensatori de 6 euros per persona a tots els membres participants de comparses, disfresses individuals i comparses reduïdes, degudament identificats, fins un màxim de 500 inscrits en total.

El programa d'activitats del dissabte finalitzarà amb la Marxa Jove al Pavelló Municipal d'Esports, que començarà a les 24 hores. La festa comptarà amb dinamitzadors, dj's i premis. També s'atorgaran 3 premis a les millors disfresses individuals o de dos components, i un trofeu de grup. Per poder optar als premis de la Marxa Jove, caldrà inscriure's el mateix dia a la taquilla del Pavelló a partir de les 23.30 hores i fins les 1 hores. No es podran presentar les disfresses participants a la rua. Finalment, el proper dimecres 6 de febrer, l'Associació Gastronòmica El Setrill farà la tradicional sardinada al pati del Centre Cultural.

F.R.