Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Signat el contracte del Programa municipal d'educació per la salut i prevenció de drogues

El passat divendres, 18 de gener, l'alcalde, Juan Parralejo, va signar amb l'Institut per a la Promoció Social i de la Salut (IPSS) el contracte mitjançant el qual l'IPSS durà a terme el Programa municipal d'educació per la salut i prevenció de les drogodependències que desenvolupa el departament de Serveis Socials de l'ajuntament de Ripollet. El cost d'aquest servei és de 31.000 euros anuals.

El programa municipal d'educació per la salut i prevenció de les drogodependències té com a objectius potenciar els hàbits i les actituds bàsiques de salut, en la població infantil i juvenil i donar suport als pares en el seu paper educatiu. El nou projecte pretén també implicar a les escoles, entitats i ciutadans del municipi en les tasques preventives.

En funció de l'àmbit amb el qual es treballi, les actuacions seran diverses, com per exemple xerrades sobre hàbits bàsics adreçades als pares i mares, amb assessorament i suport tècnic, així com formació continuada en la prevenció de les drogodependències, per als mestres. També es realitzaran intervencions puntuals amb alumnes de primària sobre prevenció del consum de drogues legals. Finalment per els alumnes de secundària es faran exposicions, obres de teatre i d'altres activitats.

F.R.