Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís per Ripollet afirma que l'Ecoparc no recicla

El COP-Compromís per Ripollet ha fet un comunicat de premsa per valorar el tercer aniversari de la posada en marxa de l'Ecoparc 2, que titlla de frau i considera que “no recicla res, que fa pudor i que està farcit de problemes i aturades pel seu mal funcionament.” Pel Compromís, “s'ha incomplert el protocol signat entre l'Àrea Metropolitana i l'Ajuntament de Ripollet i que s'ha enganyat i es continua enganyant els ciutadans de Ripollet” i afegeix que la seva formació mai ha abandonat la lluita contra aquesta instal·lació.

Per la seva banda, l'equip de govern ha volgut contestar a aquestes afirmacions amb dades. Segons una nota del govern, “el sistema de tractament dels residus que utilitzen els ecoparcs està aconseguint recuperar un 50 per cent aproximadament de les deixalles que es generen". A més assegura que "actualment és el model que està sent promocionat per la Generalitat de Catalunya i els organismes mediambientals, ja que és el millor sistema per a tractar els residus.”
També manifesta que “després de tres anys de funcionament, la valoració que les administracions fan és positiva, tenint en compte que, si s'han produït breus incidents d'olors, la voluntat de totes les parts ha estat la d'establir mesures correctores per evitar les citades molèsties”. Per últim retreu al partit de l'oposició que “crida l'atenció que, qui estava en contra del protocol sigui qui exigeix el seu compliment. Potser no era un protocol tan inservible com volien fer-nos creure. A falta d'altres arguments per fer oposició, el COP continua entossudit a mantenir viu un debat que els ciutadans i ciutadanes de Ripollet van tancar fa molt de temps”.

LP