Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esquerra Republicana a Ripollet presenta els seus actes de campanya electoral

Imatge 1.
Imatge 1
Ricard Sancho, Lurdes Serra i Montse Esparrach, membres de l´executiva local d'Esquerra Republicana, han presentat en roda de premsa els actes de precampanya que la formació realitzarà a Ripollet amb motiu de les properes eleccions del dia 9 de març. El 25 de gener es realitzarà, a les vuit de la tarda, al Centre Cultural, un acte de proximitat amb militants, simpatitzants i gent propera al partit, que comptarà amb la presència de Joan Tardà, portaveu d'Esquerra al Congrés dels Diputats.

Després de l'acte es farà un sopar amb tots els assistents. Un mes després, el dia 25 de febrer a les vuit del vespre, tindrà lloc el míting electoral d'Esquerra, que comptarà amb la presència de Jordi Portabella, regidor del grup d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona.
Per últim, l'acte central de la campanya a la comarca es realitzarà el dia 6 de març a Rubí i comptarà amb la presència de Joan Ridao, portaveu del Grup Parlamentari d'Esquerra al Parlament de Catalunya i membre de l'executiva nacional.

L'Hospital Comarcal
D'altra banda, Ricard Sancho, president de l'executiva local d'Esquerra Republicana, ha aprofitat la trobada amb els periodistes per declarar que el col·lapse a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell és insostenible. Per Sancho, és increïble que des de 2004 s'estigui dient que es construirà l'Hospital Comarcal i que encara no s'hagi concretat aquesta promesa, tenint en compte que amb aquesta nova instal·lació el Taulí de Sabadell i l'Hospital de la Vall Hebrón funcionarien amb més fluïdesa. Ricard Sancho ha afirmat que, "no hi ha ni una pesseta pressupostada per aquest projecte" i considera que això és conseqüència de la falta de planificació i previsió dels socialistes. No obstant, Sancho no ha volgut carregar tota la culpa sobre els alcaldes implicats de Cerdanyola, Ripollet i Montcada, sinó que ha afirmat que la màxima responsable és la consellera de Salut, Marina Geli. Quant a Ripollet, el president de l'executiva local ha criticat que el CUAP no funciona com ho hauria de fer, ja que encara no compta amb molts dels serveis que es va anunciar que tindria.

Els membres d'Esquerra també han volgut fer pública una queixa sobre la neteja i la recollida de tanques als carrers de Ripollet després dels actes populars. Una queixa que ja han fet arribar a l'Ajuntament, que, segons ells, no s'encarrega de tornar la normalitat als carrers de Ripollet després d'actes com la cavalcada de Reis o el Carnestoltes. Per Esquerra, això "dóna una imatge penosa de la població de cara als veïns i a la gent que ve de fora."

L.P.