Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament concorre a la nova convocatòria del PUOSC

L'Ajuntament de Ripollet ha sol·licitat la inclusió de tres projectes al Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012, per tal de rebre suport econòmic per al seu finançament. Es tracta de la remodelació del carrer de Pizarro, la renovació del parc Primer de Maig i la remodelació de la rambla de Sant Esteve.

El projecte de remodelació del carrer de Pizarro afecta el tram comprés entre la rambla de Sant Esteve i el carrer de Sant Josep. Aquest carrer passarà a ser d'un únic sentit de circulació per a vehicles, en sentit ascendent des de la Rambla fins al carrer Sant Josep, habilitant zones d'aparcament a ambdós laterals i ampliant les voreres fins els 2 metres, aproximadament. També es construirà un pas elevat a la cruïlla de Pizarro amb Afores i Pizarro amb Nord, es mantindrà el pas elevat existent de la cruïlla amb Sant Josep i també es refarà el pas elevat existent de la cruïlla amb Rambla Sant Esteve. El pressupost de les obres és de prop de 685.000 euros.

Pel que fa a la renovació del parc Primer de Maig, aquest projecte té un pressupost de 900.000 euros i està inclòs al programa de la llei de barris de Can Mas. La finalitat d'aquesta obra és racionalitzar els usos diversos del parc, per tal d'integrar coherentment un nou centre cívic dins el parc, millorar-ne els accessos i introduir mesures de sostenibilitat. Per últim, l'Ajuntament ha demanat subvenció per al finançament de la remodelació de la rambla de Sant Esteve, entre els carrers de Canigó i de Pizarro, amb un pressupost estimat d'1 milió, 100.000 euros.

R.H.