Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d'un centenar de nens i nenes es beneficien del 'Cap Infant sense una joguina'

El departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet ha fet valoració de la campanya ‘Cap infant sense una joguina', que un cop més s'ha realitzat gràcies a l'aportació voluntària i desinteressada de joguines noves per part dels ciutadans i veïns de Ripollet, destinades als infants i famílies més desfavorides del poble.

S'han de destacar les aportacions de lots de joguines per part de Viatges Europa, Club Bàsquet Ripollet i el KFTí del Casal de Joves. Gràcies a tots els participants, aquest any es van poder garantir lots de joguines per als 109 menors beneficiaris gràcies al gran volum de joguines noves recollides.

L'entrega es va realitzar els dies 3 i 4 de gener al centre obert La Placeta. Prèviament es va realitzar una xerrada amb les famílies beneficiaries sobre nens, joguines i pares, dinamitzada pels educadors de Serveis socials. Durant la xerrada es va presentar la campanya als pares, es va explicar la tradició de Reis per aquelles famílies que no la coneixien i es va recalcar la idea que el millor regal pels nens és dedicar temps a jugar amb ells.

S'ha de destacar també el paper de la regidoria de Manteniment, en concret de la Brigada Municipal, que va traslladar els lots de joguines al Departament de Serveis Socials al Centre Obert, i d'alguns joves del KFTí que van col•laborar en l'elaboració i entrega de lots.

L.P.