Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP celebra a Ripollet una trobada comarcal d'afiliats

El vicesecertari general del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol, i la secretària executiva de Política Autonòmica i Local del PP, María Soraya Sáez, van visitar Ripollet aquest dijous, 10 de gener, per tal de participar en una trobada amb afiliats i simpatitzants del Partit Popular. L'acte, que va ser presentat pel portaveu del PP a Ripollet, Pere Calviño, també va comptar amb la intervenció del Secretari General del PP a Barcelona, Jordi Cornet.

Tots ells van coincidir en destacar que és possible un canvi de govern a les properes eleccions generals del 9 de març i van demanar el suport i el vot a tots els assistents per tal que el candidat del PP Mariano Rajoy sigui el nou president del govern. El responsable del PP a Barcelona, Jordi Cornet, va destacar, a banda de la importància del vot, la dels interventors i apoderats del partit per a les properes eleccions. Xavier García, també candidat per Barcelona, va assegurar, per la seva part, que la victòria de Rajoy passa per una àmplia victòria a Catalunya.

Per últim, Soraya Sáenz va demanar als militants, des de la direcció general del partit, la seva ajuda, per tal que expliquin als votants que el candidat popular és la millor opció de govern. Sáenz també es va mostrar convençuda que el Partit Popular guanyarà les generals, tot i assegurar que no cal confiar-se.

R.H.