Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es crea la Comissió d'Alcaldes per la millora d'infraestructures al Vallès

El Consell Comarcal acaba de constituir la Comissió permanent d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental, que elaborarà un document de propostes per millorar la mobilitat i les infraestructures al Vallès, entre d'altres iniciatives.

El grup de treball recollirà en aquest document, totes les connexions i propostes de millora de la mobilitat viària i ferroviària, tant interiors com amb la resta de Catalunya. Aquest text serà posteriorment elevat a la Generalitat de Catalunya, fent-lo coincidir amb l'elaboració del Pla Territorial Parcial de la Regió Metropolitana.

Els treballs, que aquesta comissió portarà a terme durant els propers mesos, tenen diferents objectius. D'una banda, es vol descriure l'estat actual a la comarca del conjunt de polítiques de planificació. També s'analitzaran les directrius i els programes de planejament territorial i com es plasmarà el marc legislatiu on s'han d'establir totes aquestes propostes, a més de tenir en compte el patrimoni natural de la comarca. S'espera poder obtenir el document gràfic i tècnic, per presentar al Consell d'Alcaldes i Alcaldesses, a final del primer trimestre del 2008.