Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comissió de la C-58 es tornarà a reunir amb la Generalitat

Els membres de la Comissió de solucions a l'impacte de l'autopista C-58 es va reunir el passat 7 de gener. La reunió va estar presidida per l'alcalde, Juan Parralejo, qui va anunciar als presents una propera trobada de la comissió amb el Secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Manel Nadal, i el Director General de Carreteres, Jordi Follia, que tindrà lloc el proper 22 de gener.

Aquesta reunió va ser demanada per la Comissió desprès de la presentació que la Generalitat va fer el passat mes d'octubre als veïns i veïnes de Ripollet del projecte de remodelació de la zona, per tal de limitar l'impacte de l'autopista. Recordem que aquest projecte inclou, entre d'altres actuacions, la utilització de zones verdes i la construcció d'un mur cortina davant dels habitatges més propers a l'autopista, per tal de minimitzar el seu impacte sonor i visual.

Els membres de la Comissió esperen que Manel Nadal els expliqui en aquesta trobada els motius concrets pels quals la Generalitat no accepta la seva proposta consensuada i s'iniciï un nou període de treball per tal de trobar la solució definitiva a l'impacte de la C-58 al seu pas per Ripollet.

Foto: imatge de la presentació realitzada al Teatre Auditori el 15 d'octubre de 2007

R.H.