Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern destaca el bon clima polític i social de 2007

Els dos socis de govern, PSC i CiU, han fet una valoració molt positiva de l'any que acabem de deixar enrere. Un any que tal i com va recordar en roda de premsa l'alcalde, Juan Parralejo, ha estat marcat per les eleccions municipals, on es va passar de 8 a 4 portaveus i van comportar una renovació important de regidors. L'alcalde, satisfet, va destacar alguns dels projectes finalitzats el 2007, com el CIP, la nova sala d'exposicions, la nova escola, els parcs de Maria Regordosa, Ferran Ferre i Pinetons, el Mercat Municipal, el nou dipòsit d'aigua o les noves piscines del poliesportiu, entre d'altres.

Fruit de l'acord de govern va resultar un Pla d'actuació municipal (PAM) qualificat per Parralejo com a “molt ambiciós, modernitzador i amb una forta inversió”. En aquest sentit, Parralejo també va assegurar que hi ha molts projectes ja “encarrilats” en els àmbits prioritaris pel govern municipal, com l'educació, la sanitat, la gent gran o l'habitatge. L'alcalde va finalitzar la seva intervenció assegurant que “estem en un moment històric, amb un bon clima polític i una tranquil·litat social que cal aprofitar per a projectes de futur com el transport públic i les infraestructures”. En aquest sentit, Parralejo va posar com a exemple la feina fet per la comissió de seguiment de l'arribada del tren a Ripollet.

El soci de govern i portaveu del grup de CiU, Xavier Peñarando, va explicar per la seva part que la seva valoració de 2007 és altament positiva. Per a Peñarando, l'any que acabem de finalitzar ha estat marcat per l'estabilitat política i per uns resultats electorals “que han confirmat el bon camí que portava l'equip de govern”. Segons el portaveu convergent, el Pla d'actuació municipal per aquesta legislatura incideix en els temes prioritaris per als veïns i veïnes de Ripollet, assegurant que l'any passat van acomplir un percentatge molt alt dels seus objectius.

R.H.