Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient visiten els nens i nenes de Ripollet

El passat dissabte, 5 de gener, els Reis Mags d'Orient van visitar Ripollet per tal de recollir tots els desitjos dels nens i nenes del municipi. Ses Majestats van arribar a les cinc de la tarda al barri de Tiana Pont Vell, on van ser rebuts per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo. Junts van dirigir-se al parc del Riu Ripoll on a dos quarts de set es va iniciar la cavalcada que va repartir prop de 2.000 kg de caramels.

Abans de començar el recorregut, que aquest any va seguir els carrers de Balmes, Sant Jaume, València, Sant Jordi, Sant Esteve, Pinetons, i va acabar a l'avinguda de Maria Torras, els Reis van rebre les claus de la ciutat de mans de l'alcalde i van dir unes paraules per a tots els nens i nenes congregats allà.
La cavalcada i les activitats d'aquest Nadal, com el caga Tió, organitzades per Ripollet Costums i Tradicions, van comptar també amb la col•laboració de diverses entitats locals com Candombe de Allà Lejos, Centre d'Esplai l'Estel, Centre d'Esplai la Gresca, Club Patinatge Artístic Ripollet, Diables de Ripollet i la Unió de Botiguers. Aquest acte es va emetre en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM)

L.P.