Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cavalcada 2008 arriba a Ripollet

El proper dissabte, 5 de gener, els Reis Mags d'Orient tornaran a visitar Ripollet per tal de recollir tots els desitjos dels nens i nenes del municipi. L'arribada de Ses Majestats està prevista a les cinc de la tarda al barri de Tiana Pont Vell, on els rebrà l'alcalde de Ripollet i els acompanyarà fins al parc del Riu Ripoll. A dos quarts de set començarà la cavalcada que aquest any llençarà prop de 2.000 kg de caramels.

Abans de començar el recorregut, que aquest any seguirà els carrers de Balmes, Sant Jaume, València, Sant Jordi, Sant Esteve, Pinetons, i acabarà a l'avinguda de Maria Torras, els Reis rebran les claus de la ciutat de mans de l'alcalde i es dirigiran a tots els nens i nenes des de l'escenari del parc del Riu Ripoll.

La cavalcada i les activitats d'aquest Nadal, com el caga Tió, organitzades per Ripollet Costums i Tradicions, han comptat també amb la col·laboració de diverses entitats locals com Candombe de Allà Lejos, Centre d'Esplai l'Estel, Centre d'Esplai la Gresca, Club Patinatge Artístic Ripollet, Diables de Ripollet i la Unió de Botiguers. Un any més, durant el recorregut, es llençaran caramels especials pels infants celíacs. Ripollet Ràdio realitzarà un programa especial, a partir de les cinc de la tarda, del seguiment de la cavalcada. (91.3 FM).