Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags d'Orient recullen les cartes dels nens i nenes de Ripollet

El passat diumenge, dia 30 de desembre, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient van recollir les cartes de tots els nens i nenes de Ripollet a la plaça de Pere Quart. L'acte, organitzat per l'entitat Ripollet Costums i Tradicions, va començar a dos quarts de dotze. Els Reis d'Orient recolliran més cartes el dia 2 de gener al barri del Pont Vell a les cinc de la tarda. D'altra banda, el dissabte dia 5 tindrà lloc la tradicional Cavalcada de Reis pels carrers de Ripollet.

La cavalcada, organitzada per Ripollet Costums i Tradicions, començarà a les 5 de la tarda donant la benvinguda a Ses Majestats al Barri del Pont Vell. Cap a les sis, els Reis Mags d'Orient recolliran les claus de totes les cases de Ripollet de mans de l'alcalde al parc del Riu Ripoll.

A dos quarts de set s'iniciarà la cavalcada al carrer de Balmes, continuarà per Sant Jaume, València, la rambla de Sant Jordi, Sant Esteve, Pinetons i acabarà a Maria Torras. Aquest acte es podrà seguir en directe per l'emissora municipal Ripollet Ràdio (91.3 FM), a partir de les cinc de la tarda.