Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El RUA aconsegueix la 4ª i 6ª posició al Cros de Vidreres

Els corredors del RUA Carlos Cera i Oriol Vilaplana van desplaçar-se el passat 23 de desembre a Vidreres, per tal de disputar la 19a edició del seu cros, on van aconseguir la 4a i 6a posició, respectivament. Tots dos atletes, que van recórrer 9 quilòmetres de terreny enfangat, es van mantenir durant tota la proba a prop de les primeres posicions, tot i que una acció polèmica i dubtosa del corredor de Palamós Jaume Quintana va fer que Cera perdés la 3a posició.

Per la seva banda, Oriol Vilaplana va poder veure des de darrera el esprint del seu company, ja que va acabar 6è, a pocs segons dels lloc de podi.
D'altra banda, el mateix cap de setmana va disputar una proba Rocío Hernández, que va va aconseguir la 4a posició a la proba de 1.000 metres en categoria cadete, en un control de categories de promoció.